Briefing prasowy – mali asystenci marszałków

2007.05.31 00:00

Autor: Administrator, Wprowadzenie: JakubWojna

briefing prasowy z udziałem nastoletnich asystentów Członków Zarządu Województwa Mazowieckiego

Państwowy Teatr Polski w Warszawie, ul. Karasia 2, Gabinet Dyrektora, II piętro (wejście od strony pasażu)

1 czerwca (piątek) godz. 11.30

uczestnicy
Kameela Algawam (lat 13), Tomasz Kraśniewski (lat 12), Anna Zawada (lat 13) oraz Emilia Stenka (lat 14)

dodatkowych informacji udziela
Biuro Prasowe 59 79 338

- Co chcieliby zmienić na Mazowszu, o czym rozmawiają z marszałkami, jakimi tematami chcieliby ich szczególnie zainteresować, a czego się od nich dowiedzieć – o swoich planach, ale także i obowiązkach w roli asystentów Członków Zarządu, opowiedzą: Tomasz Kraśniewski (lat 12), Anna Zawada (lat 13), Emilia Stenka (lat 14) oraz Kameela Algawam (lat 13).

1 czerwca, w Dzień Dziecka Członkom Zarządu Województwa Mazowieckiego towarzyszyć będą mali asystenci. Wcielając się w tą rolę będą musieli nie tylko towarzyszyć przez cały dzień marszałkom, brać udział w spotkaniach, konferencjach, wizytacjach, naradach, ale także np. kontrolować harmonogram spotkań marszałków. W ten sposób będą mieli szansę z pierwszej ręki dowiedzieć się na czym polega praca w samorządzie oraz czym zajmują się marszałek i jego zastępcy.

W załączniku przesyłamy plany dnia asystentów Członków Zarządu, przebywających w tym dniu w stolicy.

Serdecznie zapraszamy