Zaproszenie - W czym tkwi siła subregionu siedleckiego?

2012.07.12 11:45 , aktualizacja: 2012.07.12 15:45

Autor: , Wprowadzenie: Hanna Maliszewska

Mazowsze to największy i najprężniej rozwijający się region w kraju. Jednocześnie jest mocno zróżnicowany wewnętrznie. Jaką rolę odgrywają w nim Siedlce? Jaki potencjał ma ta część województwa? Odpowiedzi na te pytania padną podczas piątkowych konsultacji społecznych na temat Strategii Rozwoju Województwa Mazowieckiego do 2030 r.

Serdecznie zapraszamy

Pałac Ogińskich

Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach

ul. Konarskiego 2

piątek – 13 lipca 2012 r.

Szczegółowy program spotkania:

10.00 – 10.15    Rozpoczęcie konferencji – Janina Ewa Orzełowska, Członek Zarządu Województwa Mazowieckiego

10.15 – 11.00    Prezentacja Projektu Strategii Rozwoju Województwa Mazowieckiego do 2030 roku

11.00 – 12 00    Dyskusja nad projektem. Zgłaszanie propozycji potrzeb inwestycyjnych subregionu – moderator: Stefan Kotlewski Przewodniczący KSRRiZP

12.00 – 12.20    Przerwa kawowa

12.20 – 13.45    Dyskusja nad projektem – ciąg dalszy

13.45 – 14.00    Podsumowanie konferencji – Janina Ewa Orzełowska, Członek Zarządu Województwa Mazowieckiego