Zaproszenie - Debata studencka – przeszłość, teraźniejszość, przyszłość

2018.05.18 09:35

Autor: , Wprowadzenie: Joanna Czechowicz-Bieniek

Przeszłość, teraźniejszość i przyszłość – to temat dzisiejszego wydarzenia na Politechnice Warszawskiej. Ze studentami spotkają się m.in. marszałek województwa mazowieckiego Adam Struzik, aktor – Emilian Kamiński, dr inż. Robert Sot – Interdyscyplinarne Centrum Modelowania Matematycznego i Komputerowego UW, Prezes Zarządu Fundacji Inkubator Technologiczny – Adrian Migoń, znany influencer – Maciej Mizio, a także Jakub Stefaniak.

Serdecznie zapraszamy

Wydział Matematyki i Nauk Informacyjnych na Politechnice Warszawskiej, ul. Koszykowa 75

godz. 14.30 – 17.30

Organizowana przez samorząd województwa mazowieckiego wspólnie z Politechniką Warszawską debata studencka z okazji 20-lecia istnienia samorządu województwa mazowieckiego poświęcona będzie tematyce samorządowej w aspekcie kulturalnym, unijnym, wizerunkowym czy technologicznym. Każdy znajdzie coś dla siebie. Spotkanie będzie podzielone na dwie części – warsztaty tematyczne i debatę podsumowującą wydarzenie.

Harmonogram:

14.30 – 15.00 – rejestracja uczestników

15.00 – 16.00 – blok warsztatowy

16.00 – 17.00 – część plenarna – podsumowanie warsztatów – duża aula Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej (podsumowania dokonają liderzy grup warsztatowych)

18.00 – Juwenalia Politechniki Warszawskiej

e-mail rzecznik@mazovia.pl

Rozmiar: 447 kB, Liczba pobrań: 96, Plik graficzny (PNG)