Zaproszenie - XII Sejmik Turystyczny Województwa Mazowieckiego

2018.09.11 10:40 , aktualizacja: 2018.09.11 11:08

Autor: , Wprowadzenie: Justyna Kamińska

Sejmik Turystyczny Województwa Mazowieckiego to przedsięwzięcie organizowane przez samorząd województwa mazowieckiego od 2006 roku. Pomysł jego organizacji zrodził się z chęci zbudowania trwałej platformy wymiany wiedzy i doświadczeń pomiędzy specjalistami zajmującymi się marketingiem terytorialnym czy rozwojem turystyki regionalnej a przedstawicielami jednostek samorządu terytorialnego województwa mazowieckiego.

Tegoroczny Sejmik Turystyczny Województwa Mazowieckiego zbiega się z jubileuszem 20 lecia samorządu województwa mazowieckiego. Stwarza to okazję do podsumowania 20 lat przemian i rozwoju Mazowsza. Tradycyjnie już, sejmik turystyczny organizowany jest w przededniu Światowego Dnia Turystyki. Podczas sejmiku poznamy wyniki konkursu „Focus na Mazowieckie”. Będzie można wziąć udział w warsztatach „Niepełnosprawni/ Innowacje dla rodzin z dziećmi /Senior twoim klientem” oraz zwiedzić Muzeum Kazimierza Pułaskiego w Warce. Podczas sejmiku nagrodzone zostaną osoby zasłużone dla mazowieckiej turystyki.

Serdecznie zapraszamy

na

Sejmik Turystyczny

„20 NAJ turystyki na Mazowszu”

który odbędzie się

17- 18 września br. (poniedziałek-wtorek), rozpoczęcie o godz. 10.00

w HOTELU SIELANKA NAD PILICĄ w Warce, ul. Łąkowa 1.

Rzeczniczka Prasowa
e-mail: rzecznik@mazovia.pl