Komunikaty
Na Mazowszu konkurs „Polski Producent Żywnosci 2006” roztrzygnięty
2006.05.04 00:00
Autor: Administrator, Wprowadzenie: Administrator
Kontynuując działania na rzecz promocji rodzimego rolnictwa i przetwórstwa Samorząd Województwa Mazowieckiego przystąpił do kolejnej edycji Inicjatywy Pozytywistycznej „Polski Producent Żywności 2006”. Tytuł ten wiąże się z nagrodą rzeczową i okolicznościowym pucharem fundowanym przez Marszałka Województwa Mazowieckiego Pana Adama Struzika wręczanym tradycyjnie na Dożynkach Województwa Mazowieckiego.
Nominowanym do nagrody na szczeblu krajowym (wykaz poniżej) składamy serdeczne gratulacje i życzenia powodzenia i sukcesów w konkurencji ogólnopolskiej.
Nominowanym do nagrody na szczeblu krajowym (wykaz poniżej) składamy serdeczne gratulacje i życzenia powodzenia i sukcesów w konkurencji ogólnopolskiej.
- Zakład Piekarniczo – Cukierniczy „Maria” Działki Suskowolskie za CHLEB MŁODOŚCI
- Piekarnia Woźniak Szydłowiec za CHLEB SZYDŁOWIECKI
- Zakład Skupu i Przetwórstwa Mięsa Kazimierz Gajda Radzanów za SĘKACZ MIĘSNY
- Zakład Mleczarski Figand Kolonia Wawrzyszów za SEREK KANAPKOWY ZE SZCZYPIORKIEM „MNIAM”
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno – Usługowo-Ubojowe i handle Bekon Szydłowiec za KASZANKĘ WIEJSKĄ
- Przedsiębiorstwo Mięsne Ted Białobrzegi za SZYNKĘ "PRAWDZIWĄ"
- Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Siedlce za KEFIR
- Agrofruct sp. z o.o. Żabokliki za OGÓRKI KONSERWOWE Z PAPRYKĄ CHILLI
- Mazowiecka Spółdzielnia Mleczarska Ostrovia Ostrów Mazowiecka za KONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCH
- Zakład Produkcji Spożywczej Miwex Komorowo za KETCHUP DO PIZZY
Liczba wyświetleń: 602
powrótSzanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.