Aktualności
Targi Dobrego Smaku i Produktów Regionalnych SLOW FOOD 2018
2017.10.05 13:05 , aktualizacja: 2017.10.10 13:07
Autor: Anna Gawlicka, (RW), Wprowadzenie: Dorota Łucja Cichocka
Samorząd Województwa Mazowieckiego zaprasza przedsiębiorców branży rolno-spożywczej do udziału w Targach Dobrego Smaku i Produktów Regionalnych SLOW FOOD. Wydarzenie realizowane będzie w dniach 5-8 kwietnia 2018 roku w Stuttgarcie (Niemcy).
Przedsięwzięcie organizowane jest przez Oficjalne Przedstawicielstwo Targów Hamburskich, Stuttgarckich i Karlsruhe w Polsce przy współpracy z międzynarodowym ruchem Slow Food.
Celem targów jest prezentacja produktów żywnościowych występujących na skalę lokalną, charakteryzujących się tradycyjnymi metodami wytwarzania. Targi Dobrego Smaku skierowane są do wszystkich, którzy cenią sobie zdrową, tradycyjną i smaczną żywność. Regularnie w targach wiosennych, których częścią są Targi Dobrego Smaku, uczestniczy 90.000 zwiedzających, a samo wydarzenie ma szeroki zakres medialny.
Więcej informacji znajdą Państwo na stronie organizatorów.
W imieniu Marszałka Województwa Mazowieckiego, gorąco zachęcamy Państwa do udziału w tym wydarzeniu.
Dodatkowych informacji udziela:
Krzysztof Karaś
Dyrektor Oficjalnego Przedstawicielstwa Targów Hamburskich, Sttutgarckich i Karlsruhe
ul. Gibalskiego 21
01-190 Wraszawa
karas@eurotargi.com
Liczba wyświetleń: 61
powrótSzanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.