Członkowie Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsze

GAVI SAFE Grażyna Więch

2020.10.01 14:05

Autor: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, Wprowadzenie: Dorota Łucja Cichocka

  • Dwa bochenki chleba z ziarnami chleb żytni na zakwasie,...
  • Słoiki z powidłami w wydrążonym pieńku Powidła śliwkowe z...
  • Słoiki na stole Czarna porzeczka z miętą i...

Jak podaje właścicielka firmy, przepis na chleb żytni na zakwasie wypiekany z naturalnych, wysokiej jakości składników, pochodzi z Równiny Wołomińskiej. Podobnie jak przepisy na powidła z czarnej porzeczki z miodem i miętą oraz na powidła śliwkowe z jałowcem. Przetwory, bez dodatku cukru, charakteryzuje niepowtarzalny smak, są zdrowe i doceniane przez konsumentów.

GAVI SAFE Grażyna Więch

Ossów, ul. Matarewicza 80

05-230 Kobyłka

Liczba wyświetleń: 63

powrót

Szanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.