Uchwały zarządu

Nr 834/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie przeznaczenia środków na ufundowanie nagród dla laureatów konkursów podczas VII Ogólnopolskich Targów Papryki w Przytyku. więcej

Nr 833/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie przeznaczenia środków finansowych na zakup nagród w XI Finale Krajowym Olimpiady Młodych Producentów Rolnych. więcej

Nr 832/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie wyboru najkorzystniejszej oferty na wykonanie stoiska promocyjnego Mazowsza na V World Ethnic And Speciality Food Show-V Międzynarodowym Salonie „Smaki Świata”, który odbędzie się w Paryżu w dniach 6-8 czerwca 2005 r. więcej

Nr 831/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie przeznaczenia środków pieniężnych na transport delegacji mazowieckich przedsiębiorców na Międzynarodowy Salon Smaków Świata Paryż 2005. więcej

Nr 830/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie przyjęcia „Programu upowszechniania znajomości przepisów ustawy o ochronie zwierząt w 2005 r.” i przeznaczeniu środków na jego realizację. więcej

Nr 829/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie zasad i trybu postępowania w zakresie dysponowania środkami terenowego Funduszu Ochrony Gruntów Rolnych. więcej

Nr 828/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie realizacji konkursów na tworzenie lub rozwój Gminnych Centrów Informacji oraz rozwój Akademickich Biur Karier. więcej

Nr 827/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie wyrażenia zgody na zamieszczenie herbu Województwa Mazowieckiego na sztandarze Mazowieckiego Zarządu Okręgowego Polskiego Czerwonego Krzyża w Warszawie. więcej

Nr 826/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie wniesienia pod obrady Sejmiku Województwa Mazowieckiego projektu uchwały Sejmiku w sprawie ustanowienia Medalu Pamiątkowego „Pro Mazoviae”. więcej

Nr 825/194/05 z dn. 31-05-2005

w sprawie wniesienia pod obrady Sejmiku Województwa Mazowieckiego projektu uchwały Sejmiku w sprawie ustanowienia Odznaki Honorowej „Zasłużony dla Mazowsza”. więcej
Uchwały zarządu

Szanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.