Mazowsze serce Polski nr 4/21
Smaki Mazowsza. Wiosna na talerzu
Wiosna to doskonały czas na hodowanie kiełków, które najlepiej komponują się z twarożkiem... najlepiej własnoręcznie zrobionym! Jak zrobić samemu twarożek? I jak wyhodować kiełki nowalijek? Zapraszamy do lektury.
więcej o: Smaki Mazowsza. Wiosna na talerzuKrasnosielc na tropie przeszłości
Wywiad ze Sławomirem Rutkowskim, prezesem Towarzystwa Miłośników Ziemi Krasnosielckiej, które zajmuje się m.in. pracami badawczymi związanymi z tym obszarem.
więcej o: Krasnosielc na tropie przeszłościWiersze czytelników
Zachęcamy Mazowszan do dzielenia się pisanymi przez siebie wierszami.
więcej o: Wiersze czytelnikówSzanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.