Laureaci
Wyniki III edycji Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt roku 2009
Laur Marszałka dla mazowieckich smakołyków 2008 roku przyznany
Ser królewski, szynka z nogą, chleb razowy Ratuszowy czy miód kurpiowski to tylko niektóre z 63 przysmaków wytwarzanych przez mazowieckich producentów, które ubiegały się w tym roku o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego. Wręczenie nagród odbyło się 30 marca br. w siedzibie Sejmiku...
więcej o: Laur Marszałka dla mazowieckich smakołyków 2008 roku przyznanyKOMUNIKAT PRASOWY - II edycja konkursu o Laur Marszałka za Najlepszy Produkt Żywnościowy na Mazowszu
Najsmaczniejsze i najzdrowsze wyroby piekarnicze, cukiernicze, wędliny, sery, owoce, warzywa, przetwory owocowe i warzywne, a także miody oraz napoje, mogą stanąć do konkursu o Laur Marszałka za Najlepszy Produkt Żywnościowy na Mazowszu. Zgłoszenia można przesyłać do 31 grudnia 2008.
więcej o: KOMUNIKAT PRASOWY - II edycja konkursu o Laur Marszałka za Najlepszy Produkt Żywnościowy na MazowszuLaur Marszałka dla Mazowieckich Smakołyków przyznany!
I edycja Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego za najlepszy produkt 2007 roku rozstrzygnięta. O tytuł ubiegało 80 przysmaków, wytwarzanych przez mazowieckich producentów. Nagrody otrzymało 11 z nich, m.in. Chleb „Staropolski”, Twaróg „Garwoliński” delikatesowy półtłusty,...
więcej o: Laur Marszałka dla Mazowieckich Smakołyków przyznany!Konkurs o laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt 2007 roku.
Termin zgłoszeń: 31 grudnia 2007 roku
więcej o: Konkurs o laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt 2007 roku.Szanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.