Laureaci

Laur Marszałka dla mazowieckich smakołyków 2008 roku przyznany

2009.04.01 00:00 , aktualizacja: 2012.05.30 11:27

Ser królewski, szynka z nogą, chleb razowy Ratuszowy czy miód kurpiowski to tylko niektóre z 63 przysmaków wytwarzanych przez mazowieckich producentów, które ubiegały się w tym roku o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego. Wręczenie nagród odbyło się 30 marca br. w siedzibie Sejmiku...

więcej o: Laur Marszałka dla mazowieckich smakołyków 2008 roku przyznany

KOMUNIKAT PRASOWY - II edycja konkursu o Laur Marszałka za Najlepszy Produkt Żywnościowy na Mazowszu

2008.10.13 00:00 , aktualizacja: 2010.05.17 09:54

Najsmaczniejsze i najzdrowsze wyroby piekarnicze, cukiernicze, wędliny, sery, owoce, warzywa, przetwory owocowe i warzywne, a także miody oraz napoje, mogą stanąć do konkursu o Laur Marszałka za Najlepszy Produkt Żywnościowy na Mazowszu. Zgłoszenia można przesyłać do 31 grudnia 2008.

więcej o: KOMUNIKAT PRASOWY - II edycja konkursu o Laur Marszałka za Najlepszy Produkt Żywnościowy na Mazowszu

Laur Marszałka dla Mazowieckich Smakołyków przyznany!

2008.04.24 00:00 , aktualizacja: 2010.05.17 09:55

I edycja Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego za najlepszy produkt 2007 roku rozstrzygnięta. O tytuł ubiegało 80 przysmaków, wytwarzanych przez mazowieckich producentów. Nagrody otrzymało 11 z nich, m.in. Chleb „Staropolski”, Twaróg „Garwoliński” delikatesowy półtłusty,...

więcej o: Laur Marszałka dla Mazowieckich Smakołyków przyznany!

Szanowni Państwo, jeżeli opublikowany artykuł nie jest prawidłowo odczytany przez czytnik ekranu, prosimy o przesłanie uwag do artykułu wraz z podaniem linka do informacji, której dotyczy pytanie. Postaramy się udostępnić bardziej czytelny plik.